By ADYTZU

Si-a mai trecut un an, s-au facut 21 si 3 de studentie…mai un pic si vine licenta ( mai degraba abia astept sa treca) :D…apoi vine masterul si gata 😀 .

In primul rand cei care nu stiu, sunt fata, am 20 de ani, sunt studenta la Stiinte Economice,ECTS anul 2. Sunt in zodia Taur, sunt ambitioasa, uneori incapatanata. Sunt o persoana deschisa, imi place sa cunosc oameni noi cu care evident sa am ceva in comun, altfel nu am avea despre ce sa discutam. Sunt foarte pretentioasa la mancare si imi place sa fac prajituri. Ajunge, m am laudat destul….:p….daca lasati comm va rog sa fie decente altfel le sterg…va multumesc!

Citatul preferat: „Iubirea este coloana care susţine lumea să nu se prăbuşească… şi să se stingă pentru totdeauna. Un capăt se sprijină în inima Pământului, celălalt se înalţă şi se pierde în nesfârşitul Universului.”

Iubirea este cea mai mare dintre tristeţile umane, deoarece este efortul suprem pe care omul îl încearcă pentru a ieşi din singurătatea fiinţei sale lăuntrice

„Viata cu adevarat traita este in trecut sau in viitor – prezentul este un interludiu..un straniu interludiu in care recurgem la trecut sau viitor ca sa ne slujeasca drept marturie ca traim. – Eugene O’Neill

Contact: adytzu344@yahoo.com

Reclame

1 Response to “Despre mine (Adytzu)”


  1. 1 excelsior
    14 iulie 2011 la 20:18

    Interesanta filozofie de viata…nu stiu de ce aveam impresia ca esti de sex masculin…pana sa vad foto…:) Totusi…tinand cont ca buza superioara este subtire…se justifica incapatanarea amintita in autocaracterizare…Foto din skiathos…super…:)


Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Blog Logo

Blog despre diverse, cum ar fi. unul dintre subiectele mele preferate, turismul, sanatate, mancare, muzica, religie...etc.

Orice

Bannere

http://izzyzone.com Ziarul

Blog Stats

  • 75,792 hits

Statistici

free counters Website counter
Free Counter
The following text will not be seen after you upload your website, please keep it in order to retain your counter functionality
online casino trick
online reservation system
Powered by Best Free Counters

Vrei o postare?

Toate Blogurile

toateBlogurile.ro
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: