By ADYTZU

Damnare

Copertă: cartonată
Format: 140 x 210
Număr pagini: 296
Data apariţie: 18 noiembrie 2010
ISBN: 978-973-675-970-3
Pret: 34.90 RON

Unii îngeri sunt sortiţi căderii!

Există ceva dureros de familiar la Daniel Grigori.

Misterios şi distant, el îi atrage atenţia Lucindei Price încă din prima ei zi la internatul Sword & Cross, din înăbuşitorul Savannah. Ajunsă aici după ce prietenul ei moare într-un accident misterios, Lucinda, o adolescentă de şaptesprezece ani, se îndrăgosteşte de Daniel, dar descoperă un adevăr incredibil de  tulburător: el este un înger căzut, iar iubirea lor este veche de secole şi sfârşeşte tragic de fiecare dată când se întâlnesc.

Într-un decor apăsător şi opresiv, în care îngerii nu se deosebesc de muritori şi unde umbrele veghează ameninţător orice mişcare, povestea lor evocă un romantism diafan şi angelic.

Periculos de incitant şi întunecat de romantic, Îngeri căzuţi este un thriller fascinant şi povestea de dragoste supremă.

http://www.librarie.net

I.  Seria Casa Noptii (Autor – Kristin Cast) :

1 Semnul – 34,00 Lei

2 Tradarea – 39,90 Lei

3 Aleasa – 39,90 Lei

4 Infruntarea – 39,90 Lei

II. Seria Jurnalele Vampirilor (L.J. Smith) :

1 Trezirea – 34,00 Lei

2 Lupta – 33,00 Lei

3 Furia – 34,00 Lei

4 Reuniunea – 34,00 Lei

III. Gazda (Stephenie Meyer)  – 47,00 Lei

IV. Ingerul noptii (Becca Fitzpatrick) – 34,00 Lei

V. Seria Vampirii Sudului 8 volume (Charlaine Harris) -265,00 Lei

VI. Noua si scurta viata a lui Bree Tanner (Stephenie Meyer) – 34, 00 Lei

http://www.litera.ro

I.  Seria Casa Noptii (Autor – Kristin Cast) :

1 Semnul – 31,90 Lei

2 Tradarea – 31,90 Lei

3 Aleasa – 31,90 Lei

4 Infruntarea – 31,90 Lei

Ingerul noptii (Becca Fitzpatrick) – 39,99 Lei

Seria Vampirii Sudului 8 volume (Charlaine Harris) -218,58 Lei

http://www.raobooks.com

Noua si scurta viata a lui Bree Tanner (Stephenie Meyer) – 31,99 Lei

Gazda (Stephenie Meyer)  – 54,99 Lei

http://www.depozituldecarti.ro

Gazda (Stephenie Meyer)  – 46,19 Lei

Seria Jurnalele Vampirilor (L.J. Smith) :

1 Trezirea – 35,10 Lei

2 Lupta – 32,99 Lei

3 Furia – 34,23 Lei

4 Reuniunea – 34,00 Lei

Noua si scurta viata a lui Bree Tanner (Stephenie Meyer) – 33,11 Lei

http://www.librariileonline.ro

Gazda (Stephenie Meyer)  – 45,99 Lei

Seria Jurnalele Vampirilor (4 volume) – 148,83 Lei

(3 volume) – 110,92 Lei

http://www.pravaliacucarti.ro

Seria Casa Noptii (Autor – Kristin Cast) :

1 Semnul – 35,93 Lei

2 Tradarea – 35,95 Lei

3 Aleasa – 35,91 Lei

4 Infruntarea – 35,91 Lei

Gazda (Stephenie Meyer)  – 49,49 Lei

Seria Jurnalele Vampirilor (L.J. Smith) :

1 Trezirea -35,91 Lei

2 Lupta – 35,01 Lei

3 Furia – 35,91 Lei

4 Reuniunea – 35,91 Lei

Va recomand urmatoarele carti a caror autoare este Stephenie Meyer, preferata mea 😀

 

 

  1. Gazda

Autor: Stephenie Meyer

Pret : 47.00 lei (http://www.librarie.net)

Editura: Rao

An : 2009

Melanie Stryder refuză să se stingă. Lumea noastră a fost invadată de un duşman invizibil. Oamenii devin gazde pentru aceşti invadatori, minţile le sunt luate, în timp ce corpurile lor rămân intacte şi îşi continuă vieţile, aparent neschimbate. O mare parte din omenire a cedat. Când Melanie, unul dintre puţinii oameni sălbatici în viaţă, este capturată, are convingerea ca i-a sosit sfârşitul.Wanderer, sufletul invadator care a intrat în corpul lui Melanie, a fost avertizată despre provocările cauzate de trăirea în corpul unui om: emoţiile covârşitoare, multitudinea de simţuri, memoriile prea clare. Dar mai era ceva dificil, ceva la care Wanderer nu se aştepta: vechiul chiriaş al corpului refuza să renunţe la posesiunile minţii ei. Wanderer îi pune la încercare gândurile lui Melanie, sperând să descopere locurile pe unde se ascund restul de oameni rezistenţi. în schimb, Melanie îi umple mintea lui Wanderer cu viziuni despre bărbatul pe care îl iubeşte Jared, un om care încă îşi duce traiul în clandestinitate. Incapabilă să se despartă de dorinţele corpului lui Melanie,Wanderer începe să tânjească după un om a cărui demascare făcea parte dintre însărcinările ei. Când forţele exterioare le transformă pe Wanderer şi pe Melanie în aliate, ele se pregătesc să plece în căutarea omului pe care ambele îl iubesc, căutare ce se dovedeşte a fi periculoasă şi nesigură. Una dintre cele mai de succes scriitoare din ziua de azi, Stephenie Meyer, autoarea faimoasei serii Amurg, ne oferă un roman de neuitat despre perseverenţa iubirii şi despre ce înseamnă să fii om.

  1. Noua si scurta viata a lui Bree Tanner

Autor: Stephenie Meyer

Pret: 34,00 lei  (http://www.librarie.net)

Editura: Rao

An: 2010

CEA DE-A DOUA VIAŢĂ A LUI BREE TANNER este povestea lui Bree Tanner, un vampir nou-născut care apare pentru prima dată în romanul Eclipsa, şi a lumii întunecate în care trăieşte. Nuvela relatează marşul armatei vampirului nou-născut împotriva Bellei Swan şi a familiei Cullen, după întâlnirea lor memorabilă Bree Tanner abia dacă-şi aminteşte cum era viaţa ei înainte de dobândirea acestor simţuri puternice, reflexe supraomeneşti şi putere fizică copleşitoare. Viaţa de dinainte de setea neostoită de sânge… viaţa de dinainte de a deveni vampir. Bree ştie că traiul alături de tovarăşii ei nou-născuţi are unele certitudini şi reguli prea puţine: păzeşte-te, nu atrage atenţia asupra ta şi, mai presus de toate, să ajungi înapoi acasă înainte de răsărit, altminteri vei muri. Ceea ce nu ştie e că viaţa ei de nemuritoare e pe cale să se sfârşească.  Apoi Bree îşi găseşte un prieten neaşteptat în Diego, un nou-născut la fel de curios ca şi ea cu privire la creatoarea lor misterioasă, despre care ştiu doar că e o ea. Pe măsură ce descoperă că nou-născuţii sunt doar pioni într-un joc mult mai mare, Bree şi Diego trebuie să se hotărască în cine pot să se încreadă. Dar dacă tot ce ştii despre vampiri se bazează pe minciuni, cum poţi descoperi adevărul?  într-o altă combinaţie irezistibilă de pericole, mister şi romance, Stephenie Meyer spune povestea devastatoare a unei armate de nou-născuţi, care se pregăteşte să îi atace pe Bella Swan şi familia Cullen, totul culminând într-un final de neuitat.

Lectura Placuta 🙂

Daca sunteti iubitori de S.F. , horror, drama, romantism, combinate va recomand urmatoarele carti:

1 Seria Twilight

2 Seria Casa noptii

3 Seria Jurnalele Vampirilor (Vampires Diaries)

4 Vampirii sudului ( True Blood)

1 Seria Twilight contine 4 volume: volumul I Amurg, volumul II Luna Noua, volumul III Eclipsa, volumul IV  Zori de zi.

este o serie de cărți fantastice (despre vampiri) pentru tineri, scrisă de autoarea Stephenie Meyer, serie ce urmărește aventurile adolescentei Isabella „Bella” Swan, a cărei viață se schimbă total din momentul în care se mută în ploiosul și aparent banalul orășel Forks, ca să locuiască cu tatăl ei.

Seria, ce este alcătuită din romanele Amurg, Luna nouă, Eclipsa și Zori de zi, relatează povestea de iubire dintre Bella și vampirul Edward Cullen și este narată în principal din punctul de vedere al Bellei. Epilogul romanului Eclipsa și un volum din cartea Răsărit sunt narate din perspectiva lui Jacob Black, cel mai bun prieten al eroinei.

Autoarea a intenționat să lanseze și Midnight Sun, care ar fi fost o repovestire a întâmplărilor din Amurg din perspectiva lui Edward Cullen, însă ideea a fost, cel puțin pentru moment, abandonată din cauza apariției ilegale pe net a douăsprezece capitole din manuscris.

Seria Amurg a fost tradusă în 37 de limbi diferite și a vândut peste 40 de milioane de copii în lumea întreagă.

Amurg 

Isabella „Bella” Swan se mută din seninul Phoenix, Arizona în înnoratul Forks, Washington ca să locuiască cu tatăl ei, Charlie. Ea se decide asupra acestui fapt pentru ca mama sa, Renée, să poată călători cu soțul ei, Phil Dwyer, care joacă într-o ligă minoră de baseball. Din prima zi la noua școală atenția ei este atrasă de copiii adoptivi ai doctorului Cullen, în special de Edward. Bella ajunge ulterior la concluzia că Edward și familia sa sunt vampiri, dar acest lucru nu poate stopa atracția irezistibilă pe care o simt unul față de celălalt. Ulterior, ea află chiar de la Edward că cei din familia Cullen au decis cu mult timp în urmă să se abțină de la sângele uman, apelând în schimb la sângele animalelor pentru a se hrăni. Când Bella devine ținta unui vampir sadic pe nume James, ea e nevoită să fugă din Forks. E aproape ucisă de James, dar Edward și familia sa o salvează și o ajută să se întoarcă cu bine acasă.

Luna noua

Convins că pune în pericol tot timpul viața Bellei, Edward hotărăște să se despartă de ea, și o anunță că el și familia lui se vor muta din Forks. Bella insistă să vină cu el, însă Edward îi spune că nu o mai iubește. Plecarea lui o aruncă pe Bella într-o depresie și o suferință profundă, din care nu izbutește să o scoată decât prietenia cu vârcolacul Jacob Black. Împreună cu tribul său, Jacob o protejează pe Bella de Victoria, iubita lui James, care e hotărâtă să își răzbune partenerul cu orice preț. Din cauza unei neînțelegeri, Edward crede că Bella a murit, și pleacă în Italia pentru a le cere vampirilor Volturi să îl omoare, însă este oprit la timp de Bella și de sora lui, Alice. Volturi cer ca Bella să fie transformată la rândul ei în vampir, amenințând că în mod contrar o vor ucide pentru a se asigura că secretele lor nu vor fi trădate. La final, Bella și Edward se împacă, și familia Cullen se întoarce în Forks.

Eclipsa

Urmându-și planul de răzbunare, Victoria a creat o armată de vampiri nou-născuți în Seattle cu scopul de a înfrânge familia Cullen și a o ucide pe Bella. Familia Cullen și vârcolacii își reunesc forțele pentru a distruge armata Victoriei. Între timp, Bella se luptă cu confuzia provocată de iubirea pentru Edward și nou-descoperitele sentimente de dragoste pentru Jacob Black. După moartea Victoriei, Bella îl alege pe Edward și acceptă să se căsătorească cu el.

Zori de zi

Bella și Edward se căsătoresc, dar luna lor de miere este curmată brusc atunci când Bella descoperă că este însărcinată. Deși sarcina îi pune viața în pericol, Bella refuză să renunțe la copil. Ea aproape că moare în timpul nașterii, dar Edward o injectează cu veninul său, transformând-o în vampir pentru a-i salva viața. Când Irina, un vampir din alt clan o vede pe Renesmee, fiica celor doi, crede în mod greșit că aceasta este un „copil nemuritor”, fapt ce ar încălca grav regulile lumii vampirilor, și pleacă să informeze clanul Volturi. Familia Cullen adună vampiri din toată lumea care să depună mărturie că fetița nu este un copil nemuritor, și Volturi sunt nevoiți să plece.

2 Seria Casa Noptii

Aceasta serie cuprinde 4 volume publicate: Semnul, Tradarea, Aleasa, Infruntarea.

Phyllis Cast, cunoscută sub pseudonimul P.C. Cast, este o scriitoare americană de literatură fantastică și horror, cunoscută pentru seria Casa Nopții pe care a scris-o împreună cu fiica sa, Kristin Cast și pentru romanele din seriile Goddess Summoning și Partholon semnate de ea.

P. C. Cast s-a născut în Wetseka, Illinois și locuiește în Tulsa unde a predat limba engleză la un liceu. Fiica sa este studentă a Universității din Tulsa.

SEMNUL 

Zoey Redbird este o adolescentă de şaisprezece ani, a cărei viaţă o ia complet razna în momentul în care primeşte Semnul Nopţii. Aleasă să fie iniţiată în şcoala de vampiri, Zoey pleacă de acasă, un loc pe care îl urăşte de moarte din pricina tatălui vitreg, şi începe o aventură care îi schimbă total viaţa. Dezamăgită de prieteni, plină de îndoieli şi de nesiguranţă, puştoaica nu o are alături decât pe bunica Redbird, al cărei sânge cherokee îl poartă şi ea în vine.
Ajunsă în Casa Nopţii, locul transformării ei în vampir adevărat, Zoey se va confrunta cu o altfel de existenţă, va trece prin întâmplări care îi vor confirma calităţile şi îi vor desăvârşi în cele din urmă destinul. Mai mult, va găsi acolo prieteni adevăraţi şi un loc căruia, în sfârşit, să îi aparţină.

TRĂDAREA 

„… Arătam cumplit. Eram palidă, iar sub ochi mi se desenau cearcăne vineţii. Desenele safirii de pe faţă, spate şi umeri contrastau puternic cu albul pielii şi cu petele ruginii de sânge de pe corp. Nu-mi scosesem colierul Fiicelor Intunericului. In lumina din baie, argintiul lănţişorului şi arămiul granatelor străluceau.

– De ce? am şoptit. De ce ai lăsat-o pe Stevie Rae să moară?

Nu aşteptam niciun răspuns şi nici n-am primit vreunul. Am intrat în duş şi am stat acolo o veşnicie, lăsându-mi lacrimile să se împletească cu apa şi sângele şi să se ducă departe.”

P.C. Cast este o premiată autoare de literatură fantastică şi paranormală şi un profesor îndrăgit. Fiica sa, Kristin Cast, are şi ea premii pentru jurnalism, dar şi pentru poezie.
Vândut deja în peste 6 milioane de exemplare, primul roman din Casa Nopţii se bucură de un uriaş  succes internaţional!

ALEASA 

Viaţa lui Zoey devine, în sfârşit, frumoasă – a înţeles că a fost înzestrată cu puteri neobişnuite de către Zeiţa Nopţii
şi este acum noua preoteasă a Fiicelor Intunericului. A început să se simtă acasă în Casa Nopţii şi are chiar un iubit…
sau doi. Dar iată că în lumea oamenilor se petrec nişte crime îngrozitoare şi toate semnele par să conducă spre şcoala
pentru vampiri. Ca şi cum lucrurile nu ar fi destul de complicate, moartea loveşte şi Casa Nopţii, exact când Zoey
are mai multă nevoie de prietenii ei. In cele din urmă, ea trebuie să găsească în sine însăşi curajul de a înfrunta
o trădare teribilă, care ar putea să-i distrugă sufletul şi să pună în pericol întregul univers al şcolii. Aventura continuă
aşadar într-o carte incredibil de tenebroasă, frumoasă şi şocantă!

INFRUNTAREA  

“Am văzut o lume plină de violenţă, ură şi întuneric. Iar în întuneric erau creaturi atât de îngrozitoare, încât nici nu pot să spun ce erau. Nici… nici măcar nu puteam să le privesc. Am văzut sfârşitul lumii, a încheiat Afrodita cu glasul stăpânit de groază.”

Marea Preoteasă a Casei Nopţii a declarat război oamenilor, iar Zoey ştie în adâncul inimii ei că acesta este un lucru greşit. Dar o va asculta oare cineva? Viaţa ei ia o întorsătură periculoasă, în vreme ce loialitatea îi este pusă la grea încercare, iar un demon străvechi se trezeşte din nou la viaţă. Aventura continuă într-un volum incredibil de tenebros, care te lasă cu răsuflarea tăiată!

P.C. CAST este o premiată autoare de literatură fantastică şi paranormală şi un profesor îndrăgit. Fiica ei, KRISTIN CAST, are şi ea premii pentru jurnalism, dar şi pentru poezie.

Vândută în milioane de exemplare, seria Casa Nopţii se bucură de un uriaş succes internaţional! Al cincilea volum ne va revela Obsesia.

3 Seria Jurnalele Vampirilor contine 4 volume publicate: Trezirea, Lupta, Furia, Reuniunea.

TREZIREA 

Totul a început în Italia renascentista, când fratii Damon si Stefan Salvatore se îndragostesc de o frumoasa vampirita numita Katherine. Iubindu-i pe amândoi, Katherine alege sa se sinucida, iar cei doi ramân neconsolati si dusmani pe veci, caci si ei au devenit nemuritori.

Câteva secole mai târziu, povestea se repeta. Cei doi frati ajung în micul orasel Fell’s Church, Virginia, unde se îndragostesc de Elena Gilbert, cea mai frumoasa si populara fata din liceu care seamana izbitor cu Katherine…

Un triunghi amoros mortal – povestea fratilor vampiri si a frumoasei fete împartita între dragostea lor.

LUPTA 

In linistitul orasel Fell’s Church lucrurile se precipita. Damon este mai nerabdator ca oricand s-o faca pe Elena partenera lui, Regina Intunericului. Elena, tot mai vulnerabila, se confrunta cu uneltirile lui Caroline si ale lui Tyler, in vreme ce Stefan trebuie sa-si calce juramintele si sa-si infrunte pe viaţa si pe moarte fratele.

Elena
Fata cu ochi albastri de nestemata si par de aur, intotdeauna Regina Balului, cea care poate avea orice baiat isi doreste.

Stefan
Distant si misterios, pare sa fie singurul baiat care ii poate rezista Elenei, desi incearca din rasputeri sa o apere de ororile trecutului sau tragic.

Damon
Sexy, periculos si manat de dorinţa de a se razbuna pe Stefan, fratele pe care il invinuieste ca l-a tradat. Hotarat sa o aiba pe Elena, e in stare sa omoare pentru ea.

FURIA 

DRAGOSTEA POATE SA UCIDA

Elena a devenit vampir. Acum ii apartine lui Damon si lumii lui intunecate. Dar cand in cele din urma isi aminteste ca adevarata ei iubire este Stefan, un dusman nou si puternic apare in Fell’s Church… iar cei trei vor trebui sa-si uneasca fortele intr-o batalie mortala.

ELENA

Transformata, fata cu parul de aur a devenit ceea ce odinioara se temuse, dar si dorise sa devina.

STEFAN

Chinuit de pierderea Elenei, e hotarat sa puna capat pentru totdeauna luptei cu fratele sau – indiferent cu ce pret.

DAMON

In sfarsit, Elena este a lui. Dar oare setea sa de razbunare impotriva lui Stefan ii va otravi triumful?

REUNIUNEA  

DRAGOSTEA POATE SA UCIDA

O noua amenintare s-a ivit in Fell’s Church – un alt spirit malefic dezlantuit. Bonnie, Meredith si Matt, impreuna cu Stefan si Damon, isi unesc fortele pentru a infrange, cu ajutorul Elenei, acest inamic nevazut.

ELENA

Revine din lumea mortilor pentru a recrea puternicul trio al vampirilor.

STEFAN

Chemat de catre Elena, isi tine promisiunea facuta si lupta impotriva celui mai inspaimantator rau cu care s-a confruntat vreodata.

DAMON

Alaturandu-se fratelui pe care odinioara il socotea dusman, se bate cu aceasta noua oroare cu forta, viclenie si farmec mortal.

Daca doriti sa le achizitionati :

Pachet promotional Stephenie Meyer – Amurg, Luna noua, Eclipsa si Zori de zi – 126,22 lei  http://www.librarie.net

Pachet Casa Noptii (Semnul, Tradarea, Aleasa)  99,00 lei  –   http://www.litera.ro

Casa Noptii (vol.4) – Infruntarea 25,93 lei  http://www.librarie.net

Jurnalele Vampirilor:    http://www.librarie.net

Vampirii Sudului 10 volume
Editura: Corint
Anul de aparitie: 2006-2009
Numar de volume: 10
Autor: Harris Charlaine
Editura: Corint
Colectia: Vampirii Sudului
Seria Vampirii Sudului sta la baza serialului de televiziune Trueblood    
O serie de 10 volume delicios de fermecatoare, un amalgam indraznet de genuri (politist, science-fiction, dragoste), o imbinare de talent si imaginatie, umor si suspans, mister si erotism: Morti pana la apus
Moartea la Dallas
Clubul mortilor
Moarta pentru toti
Mort de-a binelea
Categoric moarta
Morti cu totii
Mort si ingropat
Mai rau decat moartea
Moarte in familie
 

~ Intr-un orasel linistit si aparent pasnic din Louisiana, varcolacii, menadele, teriantropii, campiri si oamenii par a convietui in armonie. Insa cand vampirul Bill se indragosteste de Sookie Stackhouse, o barmanita cu calitati telepatice, tot acest universe explodeaza…(Booklist)

~ Tanara telepata Sookie Stackhouse, eroina romanului si a intregii serii, locuieste in Bon Temps, un orasel aparent pasnic din Louisiana. si tot aici, vampirul Bill face eforturi pentru a se integra in societatea oamenilor si a fi acceptat de localnici. Din momentul in care Bill se indragosteste de Sookie, actiunea incepe sa se deruleze alert si nimic nu poate sta in calea celor doi. (Editura)

~ Charlaine Harris ne surprinde printr-o abordare cu totul originala a lumii fascinante a creaturilor noptii, precum si a relatiei acestora cu oamenii, care reusesc, mai mult sau mai putin, sa ii accepte sa traiasca alaturi. Succesul cartii se datoreaza atat stilului cuceritor al autoarei, cat si valorii autentice pe care aceasta stie sa o imprime scrisului sau. (Publisher`s Weekly)

~ Sookie este una dintre cele mai fermecatoare eroine care au existat vreodata. (BookPage)

1 Morti pana la apus  20, 74 lei  www.librarie.net


UN COCKTAIL EXPLOZIV DE SUSPANS, PARANORMAL, SENZUALITATE SI UMOR

Intr-un orasel linistit si apparent pasnic din Louisiana, varcolacii, menadele, teriantropii, campiri si oamenii par a convietui in armonie. Insa cand vampirul Bill se indragosteste de Sookie Stackhouse, o barmanita cu calitati telepatice, tot acest universe explodeaza…

Seria Vampirii Sudului sta la vaza serialului TRUEBLOOD, o productie originala HBO, realizat de regizorul serialului Sub Pamant SRL.

2 Moartea la Dallas   25,93 lei  www.librarie.net


„Stilul lui Harris are un farmec si o naturalete care ne amintesc de Anne Tyler… este original si surprinzator. Trasaturile romanului gotic sporesc savoarea speciala a cartii.” The Christian Science Monitor In romanul Moartea la Dallas, eroii scriitoarei Charlaine Harris isi continua aventurile incepute in primul volum al seriei, Morti pana la apus. Folosindu-si talentele telepatice, Sookie Stackhouse porneste in cautarea unui vampir disparut. Usor de spus, dar greu de facut! Intotdeauna gata de actiune, Sookie duce totul la bun sfarsit, dupa o intreaga serie de aventuri si momente dramatice. Personajele se dezlantuie adesea in jocul cu moartea. Indiferent ca sunt oameni sau vampiri. Stilul simplu, captivant si antrenant, face lectura deosebit de placuta. Jocurile de cuvinte si engleza colocviala dau savoare textului. Lumea creata de Charlaine Harris, plina de fiinte supranaturale (varcolaci, menade, teriantropi), este fascinanta si departe de a inspira teama sau repulsie. Pentru fanii acestui gen de literatura din lumea intreaga cartea a constituit fara indoiala o aparitie deosebit de placuta si a fost apreciata asa cum merita. „Harris scrie cu siguranta si abilitate.” The New York Times Book Review.


3 Clubul mortilor 23,99 lei www.librarie.net


Curajoasa telepata Sookie Stackhouse nu se da batuta, invingand toate obstacolele care ii apar in cale. In acest al treilea volum al seriei Vampirii Sudului, intitulat Clubul Mortilor, legatura romantica a tinerei cu frumosul vampir Bill trece prin momente mai putin fericite. Tradarea si disparitia acestuia constituie o lovitura dura. Pentru a limpezi lucrurile si pentru a gasi raspunsul la numeroasele intrebari care o nelinistesc, Sookie intra din nou in actiune. Personajele implicate sunt aceleasi pe care le-am intalnit si in volumele anterioare – teriantropi, varcolaci si, mai ales, vampiri – care apar fie ca dusmani, fie ca aliati si prieteni fideli ai neinfricatei eroine.O intriga captivanta, numeroase scene de actiune, personaje fascinante, un stil alert, un erotism bine dozat – sunt doar cateva dintre elementele care justifica succesul exploziv al cartii.

4 Moarta pentru toti  27,92 lei www.librarie.net


„Personaje consistente, alaturi de o intriga plina de actiune – iata notele distinctive ale acestui spumos amestec de dragoste, mister si fantasy.” Publishers Weekly
Nu dai in fiecare noapte de Revelion peste un barbat alergand pe marginea drumului, pe jumatate dezbracat! Iar cand aceasta i se intampla lui Sookie Stackhouse, nu ne putem astepta decat la noi aventuri.
Moarta pentru toti este cel de-al patrulea volum al seriei Vampirii Sudului (dupa: Morti pana la apus, Moartea la Dallas si Clubul Mortilor). Descoperind ca barbatul misterios intalnit in imprejurari atat de ciudate nu este altul decat vampirul Eric, care nu ii este strain, eroina telepata incearca sa-l ajute. Cineva ii facuse vraji sa-si piarda memoria. Implicarea lui Sookie duce la batai pe viata si pe moarte, in care sunt implicati tot soiul de vampiri, varcolaci, teriantropi si vrajitoare. In pericol se afla si inima curajoasei tinere, deoarece este greu de rezistat in fata atragatorului Eric.
O poveste fascinanta, cu personaje supranaturale. Un ritm ametitor, umor, momente dramatice, mister, erotism – totul imbinat cu talent si imaginatie, asa cum ne-a obisnuit cuceritoarea Charlaine Harris. „Harris a dat lovitura cu o picatura de umor negru, o pata de sange, un fir de paranormal si un continuu suspans…” SF Site

5 Mort de-a binelea  30,90 lei  www.librarie.net


Aventurile lui Sookie Stackhouse continua cu un nou volum pasionant. Fanii cuceritoarei eroine ii vor urmari si acum cu sufletul la gura peripetiile. Cand isi da seama ca fratele ei, Jason – devenit teriantrop – este in mare pericol, lui Sookie nu-i ramane decat sa afle cine ii doreste acestuia moartea. Si asta cat mai repede, fiindca ucigasul este pregatit sa atace din nou…

La fel de amuzant si de captivant ca si cele anterioare, noul episod ne incanta cu aceeasi combinatie de actiune vie, senzualitate, paranormal si suspans, care lui Charlaine Harris ii reuseste de fiecare data pe deplin. Scenele de actiune, stilul atragator, personajele supranaturale, pasajele bine dozate de erotism – iata o combinatie irezistibila care explica succesul exploziv al intregii serii.

6 Categoric moarta   25,94 lei www.librarie.net


Amestecul spumos de dragoste, mister si fantezie continua! Si in acest episod, Sookie Stackhouse se dovedeste a fi la fel de activa si de implicata in intrigile si luptele violente dintre clanurile fiintelor supranaturale.

Cand eroina noastra se pomeneste pe neasteptate in ipostaza de mostenitoare a verisoarei sale decedate, lucrurile se complica teribil. Insa cineva nu vrea ca Sookie sa cerceteze prea adanc trecutul acesteia si face totul ca s-o opreasca. Lista suspectilor incepe cu varcolacii renegati – care nu o recunosc pe Sookie drept prietena a haitei -, si se incheie cu insasi regina vampirilor, care rascoleste un subiect mai mult decat delicat pentru Sookie: prima ei iubire, fascinantul vampir Bill.

Viata curajoasei tinere atarna la un moment dat doar de un fir, dar asta nu inseamna ca ea se retrage din fata pericolului.

„Harris creeaza un mic orasel in Louisiana, populat de personaje imprevizibile si realiste, pe care cititorii vor vrea sa le intalneasca iar si iar.” – Crescent Blues

„Imi place lumea plina de imaginatie si creativitate a lui Charlaine Harris!” – Christine Feehan


7 Morti cu totii  39,90 lei  www.librarie.net


Pentru Sookie Stackhouse nu e deloc ciudat sa fie inconjurata de tot felul de teriantropi, varcolaci, zane si vampiri, cu intregul lor alai de probleme. Chiar si ea are insa o limita. Pe langa faptul ca lupta acum sa se impace cu noul barbat din viata ei – frumosul varcolac Quinn, trebuie sa faca fata unei importante reuniuni a vampirilor.

Adunarea, care atrage numele cele mai influente ale lumii mortilor vii din centrul Statelor Unite, se anunta a fi foarte tensionata. Regina vampirilor din Louisiana se afla intr-o situatie critica, intrucat puterea ei a avut de suferit in urma trecerii uraganului Katrina. Cu aliante secrete si intelegeri ascunse pe ordinea zilei – si a noptii – Sookie trebuie sa hotarasca de ce parte se afla. Iar alegerea ei poate insemna supravietuire sau catastrofa totala…

„O serie tot mai furtunoasa, savuros de diabolica.” – The Dallas Morning News

„Sookie este una dintre cele mai fermecatoare eroine care au existat vreodata.” – BookPage

„Charlaine Harris combina ludic mai multe genuri, pentru a ajunge la o creatie stralucita, care ii poarta amprenta stilului inconfundabil.” – Rocky Mountain News


8 Mort si ingropat 38,89 lei  www.librarie.net


Pentru Sookie Stackhouse fiecare zi inseamna o noua aventura. Si nici nu e de mirare, daca ne gandim ca ea are o legatura de sange cu seful vampirilor, este prietena a haitei locale de varcolaci, lucreaza pentru un barbat teriantrop si are un frate varcolac-pantera… Varcolacii si teriantropii hotarasc acum sa-si dezvaluie existenta in fata oamenilor obisnuiti. Si tot acum, o crima misterioasa pune intreaga comunitate pe jar, mai ales ca victima este o persoana cunoscuta si trupul mu tilat este gasit in parcarea barului unde lucreaza Sookie. Si ca lucrurile sa fie si mai complicate, apar si alte fiinte supranaturale care se pregatesc de lupta. Iar Sookie ajunge un ostatic mult prea uman in lupta lor�

„Un amestec comic, alert, amuzant si extraordinar de incitant de poveste cu vampiri si thriller, un roman captivant, pe care nu trebuie in nici un caz sa-l ratezi.” – Susan Sizemore

9 Mai rau decat moartea   39,90 lei  www.librarie.net


„Mai multe miscari imprevizibile decat la o tornada… reusind sa captiveze orice fan al seriei.” BookLoons

Comunitatea creaturilor supranaturale din Bon Temps, Louisiana, isi revine de pe urma celor doua dezastre: uraganul Katrina si macelul provocat de bomba detonata la reuniunea vampirilor. Sookie Stackhouse este intreaga, dar inca in stare de soc. Prea multi vampiri fusesera ucisi sau raniti, iar iubitul ei, varcolacul Quinn, se numara printre disparuti. Intre vampiri si varcolaci tot nu e pace, mai sar scantei si se produc crime. Iar Sookie, prietena a haitei si legata prin sange de Eric Northman, liderul comunitatii locale a vampirilor, este prinsa in vartejul acestor conflicte. Va infrunta din nou pericole, chiar moartea… si, inca o data, tradarea fiintei iubite. Iar cand totul se va termina, viata ei va fi schimbata pentru totdeauna…

Sa savuram deci inca o cupa din cocktailul de fantezie, senzualitate si suspans oferit de Charlaine Harris!

„Charlaine face o treaba minunata, creand o eroina fermecatoare, absolut credibila si convingatoare, cu toate ca aceasta traieste intr-o lume bizara si inedita.” Publishers Weekly

VOLUMUL 8 DIN VAMPIRII SUDULUI, SERIE CARE STA LA BAZA SERIALULUI TRUEBLOOD, O PRODUCTIE ORIGINALA HBO


10 Moarte in familie    25,93 lei   www.librarie.net


Un razboi al zanelor a lasat in haos comunitatea supranaturala din Bon Temps, Louisiana, iar pe Sookie Stackhouse, eroina telepata, sleita psihic si fizic. Chiar si avand in vene sangele a doi vampiri, Sookie se reface cu mare greutate. Cele mai rele sunt insa ranile sufletesti provocate de pierderea unor persoane dragi si boala primului ei iubit, vampirul Bill.

Sookie este ranita si furioasa. Singura alinare i-o aduce dragostea lui Eric Northman. Dar nici macar relatia lor nu se desfasoara fara momente tensionate. Daca la toate acestea mai adaugam si faptul ca, dupa ferecarea portalului spre lumea zanelor, au ramas in randul oamenilor cateva zane dornice de razbunare, intelegem de ce Sookie nu are nici o sansa sa traiasca in tihna. Si inca ceva: una dintre zane este manioasa, foarte, foarte manioasa…

„Harris este neintrecuta in crearea mai multor lumi paranormale si contopirea acestora cu realitatea noastra. Si totul se petrece cu mult umor, suspans si fantezie.” – Tulsa World

Va doresc lectura placuta!

Reclame

0 Responses to “Books”  1. Lasă un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s
Blog Logo

Blog despre diverse, cum ar fi. unul dintre subiectele mele preferate, turismul, sanatate, mancare, muzica, religie...etc.

Orice

Bannere

http://izzyzone.com Ziarul

Blog Stats

  • 75,792 hits

Statistici

free counters Website counter
Free Counter
The following text will not be seen after you upload your website, please keep it in order to retain your counter functionality
online casino trick
online reservation system
Powered by Best Free Counters

Vrei o postare?

Toate Blogurile

toateBlogurile.ro
Reclame

%d blogeri au apreciat asta: